Seminar caritabil – Cele 3 trepte ale încrederii | 14 noiembrie 2019

Majoritatea limitărilor pe care le avem nu se bazează pe lipsa abilităților, ci pe lipsa încrederii în sine.

O încredere de sine scăzută funcționează ca o bombă cu ceas, care va exploda în frică și dezorientare, ori de câte ori viața îți scoate în cale, oportunități de neimaginat pentru convingerile tale profunde, despre ceea ce poți sau ceea ce meriți.

Încrederea este chimistul șef al minții, care poate transforma în succes sau eșec fiecare dintre dorințele tale mici sau mari.

Atunci când vine vorba de încredere, există o scară a evoluției nivelurilor de conștientizare și manifestare a încrederii. Această scară are trei trepte.
Te invit la Seminaru caritabil ”Cele 3 trepte ale încrederii” pentru a afla pe care din trepte încrederii te afli în acest moment, pentru fiecare din principalele domenii ale vieții tale și ce poți face pentru a te ridica la următorul nivel.

Fiecare bilet achiziționat pentru seminarul caritabil ”Cele 3 trepte ale încrederii” va contribui la accesul la o educație de calitate a celor 400 de copii asistați social din județul Bacău de către Fundația de Sprijin Comunitar (FSC).

In estul României, din cauza lipsurilor, jumătate dintre copiii de la țară renunță la școală și rămân cu opt clase sau mai puțin. Pentru ei viața înseamnă muncă grea la câmp și în gospodărie alături de părinții lor. Neșansa lor este de a se fi născut într-un sat uitat de lume. Mulți abandonează școala după clasa a VIII-a și ajung să îngroașe rândurile cazurilor sociale din zonele rurale.

Pentru ei Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) a deschis mai multe centre educaționale numite “Clubul cu Lipici” care îmbunătățesc accesul copiilor de la sate la educație, oferindu-le activități și materiale educaționale de bună calitate. Scopul Cluburilor este de a crește calitatea învățământului din comunitățile rurale sărace și de a oferi acestor copii șanse egale cu cei de la oraș.

Rezervarea unui loc la seminar la seminarul caritabil ”Cele 3 trepte ale încrederii” se face pe baza unei donații de 50 lei în contul:
Fundația de Sprijin Comunitar
Contul IBAN: RO98 FNNB 0036 0266 2753 RO03, deschis la Credit Europe Bank
Cod fiscal: 9626572
Reprezentând: Seminar caritabil 14 noiembrie, sau cash in ziua seminarului și înscrierea pe formularul: https://forms.gle/z5EgJjFGF4jchKug7

Donația ta va fi folosită de FSC pentru a ajuta cât mai mulți copii din mediul rural să aibă acces la activitățile educative ale Clubului cu Lipici din comuna lor! Contribuția ta le va oferi în acest fel DARUL CEL MAI DE PREȚ – EDUCAȚIA. Este darul care le va schimba întreaga viață!

Companiile care donează în contul FSC, pentru minim 10 participanți, obțin calitatea de sponsor al evenimentului.

Seminarul va fi găzduit de Universul Sănătății – Farmaciile Sf. Spiridon – Central Plaza Medical Mall, din strada Erou Ciprian Pintea, nr 29, în sala de conferinte de la etajul 1, joi 14 noiembrie 2019, orele 17.00 – 19.00

Seminarul va fi susținut de:
Tatiana Șoldeanu
Trainer& Coach John Maxwell Team
M: 0727.225 521

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *