Conferința Sf. Spiridon, ediția a VIII-a | 6 iulie 2019

Seria conferințelor Sf. Spiridon continuă, astfel că, sămbătă, 6 iulie, începând cu ora 18:00, va avea loc Conferința Sf. Spiridon – ediția a VIII-a, cu tema „Părinți și copii. În Hristos și în Biserică”, susținută de către Pr. Prof. Vasile Mihoc.

Părintele Mihoc este unul din cei mai cunoscuţi specialişti în Noul Testament a lumii creştine, fiind un autor renumit al numeroase volume de specialitate, articole şi studii ştiinţifice, apărute în varii limbi de circulaţie internaţională. Pentru meritele sale, acesta a devenit membru al: The Orthodox Society of Biblical Scholars si al Studiorum Novi Testamenti Societas (SNTS) și a primit multiple dinstincţii, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Sunt unii preoţi cu adevărat după inima lui Hristos care, prin misiunea lor pastorală şi punerea în lucrare a talanţilor primiţi de Dumnezeu, au avut un rol central în formarea de generaţii de slujitori ai Sfintelor Altare şi, desigur, în hrănirea sufletească a credincioşilor de pe cuprinsul întregii ţări şi de dincolo de hotarele ei. Unul dintre aceşti misionari ai Bisericii noastre Ortodoxe este şi Pr. Prof. Vasile Mihoc, de la Facultatea de Teologie Sf. Andrei Şaguna din Sibiu.

La finalul conferinței, Pr. Prof. Vasile Mihoc, va răspunde întrebărilor adresate de către participanți.

Accesul se face pe bază de INVITAȚIE GRATUITĂ, disponibilă clienților US Sf. Spiridon și Farmaciile Sf. Spiridon. Pentru o bună desfășurare a conferinței, accesul în sală pe baza invitației se va putea face până la ora 17:45, ulterior locurile menționate pe invitație pot fi repartizate altor persoane care doresc să participe la eveniment.

Puteți viziona conferința mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *