US Sf. Spiridon

Megafarmacia US Sf. Spiridon este un concept inovativ ce are la bază dorința pacienților de a găsi într-un singur spațiu, o ofertă diversificată, pentru tot ceea ce înseamnă sănătate și prevenție, adaptată ultimelor noutăți din lumea medicală și farmaceutică.

1800 mp2, peste 26.000 de articole
www.USmag.ro

Atenția specialiștilor US Sf. Spiridon este îndreptată către unicitatea fiecărui pacient, astfel că am pregătit o gamă foarte variată de produse destinate sănătății și prevenției în sănătate, pentru fiecare membru al familiei, indiferent de vârsta sa.

Produsele sunt însoțite de sfatul unui colectiv de profesioniști, format din farmaciști cu doctorat în farmacie, farmaciști și asistenți de farmacie cu experiență, specialiști în tehnică medicală, dar și în preparate de laborator farmaceutice și dermatocosmetice.

Pentru a beneficia de un tratament eficient și corect am decis să tratăm pacientul și nu doar boala, astfel că am deschis în US Sf. Spiridon un laborator farmaceutic de ultimă generație, în cadrul căruia specialiștii noștri cu competențe în prepararea rețetelor magistrale personalizate colaborează cu medicul specialist pentru a oferi cea mai bună soluție farmaceutică individualizată. Formulele adaptate perfect nevoilor fiecărui pacient în parte sunt realizate folosind materii prime și echipamente de înaltă calitate și siguranță.

Megafarmacia US Sf. Spiridon vă pune la dispoziție o gamă foarte variată de peste 26.000 de produse destinate sănătații și prevenției în sănătate: produse farmaceutice și parafarmaceutice, rețete gratuite și compensate, remedii homeopate, preparate farmaceutice și rețete magistrale, produse de îngrijire personală, dermatocosmetice, suplimente și vitamine, hrană sănătoasă, produse mama și copilul, dispozitive, proteze și tehnică medicală pentru îngrijirea la domiciliu, produse pentru îngrijirea sănătoasă a familiei și a casei, produse din gama fitness și nutriție, reviste și cărți dedicate trupului și spiritului, articole sportive specializate și chiar produse destinate animalelor de companie.

Oferta noastră unică este întregită de conferințe susținute de medici specialiști și „doctori pentru suflet”, lansări de carte și multe alte evenimente dedicate sănătății trupului, minții și sufletului.