Simulare Parlamentul European – ședință plenară, Youth for Democracy | 21 august 2019

Simulările de Parlament European organizate de către Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA ajung la final!

După patru simulări de comisii de lucru din Parlamentul European, în cadrul cărora participanții au analizat și dezbătut teme de interes european din domeniul educației, dezvoltării profesionale, culturii și artei, sportului și sănătății, pe 21 august 2019, grupul de inițiativă din cadrul proiectului ”Youth for democracy” au organizat o simulare de ședință plenară a Parlamentului European.

Participanții și-au asumat rolul de europarlamentari și, pe grupuri politice din cadrul Parlamentului European, aceștia au dezbătut și votat propunerile pregătite în cadrul primelor patru activități.

Simulările de Parlament European sunt organizate în cadrul proiectului Youth for Democracy implementat de către Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA în perioada ianuarie – decembrie 2019 prin programul Corpul European de Solidaritate. Prin acest proiect organizatorii și-au propus creșterea gradului de participare la viața democratică a tinerilor din județul Bacău în perspectiva alegerilor europene și naționale din 2019 și 2020, prin activități de informare și formare a competențelor democratice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *