Concert Extraordinar de Folclor, Corala Armonia | 5 iunie 2019

Pentru prima dată în această formulă în Bacău, cel mai bun cor bărbătesc din lume, Corala „Armonia” din Constanta, acompaniată de către orchestra folclorică „Muzica Divertis”, a susținut miercuri, 5 iunie, un concert extraordinar de folclor în interpretare coral instrumentală!

În repertoriul coralei, acompaniată de orchestra lor tradițională, au fost piese folclorice românești autentice care poartă auditoriul prin toate zonele țării, precum și piese patriotice.

În anul 2018, la Jocurile Mondiale Corale care s-au desfășurat în Africa de Sud, Corala „Armonia” a cucerit trofeul „Cel mai bun cor bărbătesc din lume”.


În prezent are zeci de membri și un repertoriu foarte vast: de la muzică religioasă sacră și muzică populară prelucrată, până la compoziții preclasice, clasice și medievale. Concurând în nenumărate competiții internaționale, a câștigat de fiecare dată cele mai înalte distincții, printre care medalii de aur în SUA, Austria și Letonia.

Despre Corala Armonia

Orchestra „Muzica Divertis” este un partener tradițional al Armoniei, adaugând cu muzica lor instrumentală o vibrație în plus vocilor coralei.

Organizatorii evenimentului sunt Fundația Sf. Spiridon, US Sf. Spiridon și Farmaciile Sf. Spiridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *