Starea Nației la Bacău cu Dragoș Pătraru | 16 februarie 2019

Starea nației este o emisiune de infotainment, care folosește umorul pentru a face interesante lucrurile importante. Producția se difuzează la televiziunea națională, pe canalul PrimaTV de luni până joi de la 22.30. Starea nației își propune să sancționeze derapajele de orice fel, să cultive spiritul critic, să combată stereotipurile de gândire și să crească rezistența publicului la manipulare.

Federația Tinerilor din Bacău te invită la o discuție despre nație și despre starea ei cu nimeni altul decât Dragos Patraru. Poate ai auzit de el, poate nu, dar indiferent de răspuns, meriți să îl vezi live 🙂

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 16:00 la Central Plaza Medical Mall – Universul Sănătății Sf. Spiridon.

Intrarea este liberă însă pentru o bună desfășurare a evenimentului te rugăm să trimiți sms la numărul de telefon 0757 728 386 cu nume și prenume și câte locuri dorești să fie rezervate pe numele tău.
Dacă din diferite motive nu mai reușesti să ajungi, ți-am fi extrem de recunoscători dacă ne-ai anunța acest lucru printr-un sms 🙂

Să ne vedem cu bine pe 16 februarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *