Live2Lead Bacău 2020

#Legatura #Link #Connect #Asociere #Bridge – cuvântul de ordine al evenimentului tip VIDEOCAST, Live2Lead va fi – ‘Punte de legătură’!

Live2Lead Bacău, un eveniment de talie internațională, este un proiect organizat pentru mediul de business băcăuan de Grupul de Inițiativă Antreprenorială Fabricat în Bacău®.

Proiectul își dorește să dezvolte abilitățile de business și leadership ale participanților folosind metode inovative de învățare în sistem workshop a principiilor de succes prezentate de speakeri de talie mondială precum Chris Hogan, Angela Ahrendts, Rachel Hollis, Marcus Buckingham și John C. Maxwell.

În această ediție, grupul de organizatori își dorește ca prin sesiunile de workshop-uri propuse și networking, să creeze o punte de legătură între mediul de business, instituții și ONG-urile locale, prin care să susținem o dezvoltare sustenabilă a comunității băcăuane.

Prin rezultatele obținute și impactul avut în comunitatea băcăuană, acest proiect, la care până acum au participat peste 1200 de persoane și a impactat peste 70 de companii locale, a fost nominalizat la Gala Premiilor Comunității Băcăuane ediția a XVIII-a, eveniment organizat de Fundația de Sprijin Comunitar (FSC).

Te vei întoarce la birou pregatit să implementezi noul tău plan de acțiune, să conduci cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare. Conferința va fi subtitrată în limba română.

Biletele sunt disponibile în 3 categorii:
– Standard – 149 lei;
– Business – 195 lei;
– Bilet VIP – 245 lei;


Biletele unt disponibile online: https://live2leadbacau.ro/bilete/ .
Pentru solicitări și informații puteți trimite mesaj la: office@fabricatinbacau.org, sau 0730 428 800, 0234 514 262.

Evenimentul va avea loc în incinta #CentralPlazaMedicalMall începând cu ora 13.00. Recomandăm ca prezența la eveniment să fie cu cel puțin 15 min. înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *