Curs Puericultură | 25 octombrie 2019

Central Plaza Medical Mall împreună cu US Sf. Spiridon vine în sprijinul mămicilor, tăticilor, bunicilor și bonelor cu un program special de cursuri de puericultură și conferințe care te ajută să faci față provocărilor în mod responsabil.

Te invităm la Cursul de Puericultură ce are loc vineri, 25 octombrie 2019, începând cu ora 17:00! Cursul este susținut de către Andreea Câmpanu, asistent medical neonatologie.

Cursul este interactiv, cu numeroase filmulețe si demonstrații practice.

Accesul la toate cursurile din programul „Relație. Copii. Alăptare” se face pe baza unui abonament lunar, care se oferă pe baza achiziționării unui voucher de 100 lei, care poate fi folosit în decursul a unui (1) an, în megafarmacia US Sf. Spiridon, pentru efectuarea de cumpărături din orice categorie de produse: mama și copilul, îngrijire personală, hrană sănătoasă, suplimente alimentare, produse farmaceutice etc.

Voucherele se achiziționează din US Sf. Spiridon, la casele de marcat. La achiziționarea voucherului, veți primi și un abonament, pe baza căruia veți avea acees în sala de cursuri.

Păstrăm legătura şi după terminarea cursului şi te consiliem pe durata vârstei 0-2 ani ai copilului.

Înscriete-te on-line la curs apăsând AICI, sau vino cu 20 de minute înainte de începerea cursului în US Sf. Spiridon Bacău (locație Central Plaza Medical Mall).

Program cursuri și evenimente luna octombrie:

 • 04 octombrie 2019, ora 17:00 – Curs Puericultură se oferă Certificat de puericultură pentru tătici (cu ajutorul căruia puteţi beneficia de 10 zile de concediu de odihnă după naşterea bebeluşului) și suport de curs – apasă AICI pentru detalii și înscriere

 • 11 octombrie, ora 17:00 – Curs Alăptare – se oferă Ghidul de alăptare al mamei începătoare și suport de curs – apasă AICI pentru detalii și înscriere

 • 25 octombrie, ora 17:00 – Curs Puericultură se oferă Certificat de puericultură pentru tătici (cu ajutorul căruia puteţi beneficia de 10 zile de concediu de odihnă după naşterea bebeluşului) și suport de curs – apasă AICI pentru detalii și înscriere

 • 31 octombrie, ora 18:00 – CONFERINȚA GRATUITĂ Baby on Board – Te ajutăm din prima clipă! susținut de către Dr. Boca Maria Cristina – medic primar pediatru – apasă AICI pentru detalii și înscriere

Cursul va avea loc în sala de cursuri din incinta Central Plaza Medical Mall!

Mai multe detalii, dar și noutățile legate de cursuri, le puteți găsi accesând site-ul la secțiunea Relație. Copii. Împlinire. sau pe pagina de Facebook US Sf. Spiridon

Vă așteptăm cu drag!

2 gânduri despre „Curs Puericultură | 25 octombrie 2019

 1. Buna initiativa,

  Se mai tin astfel de cursuri si la Maternitatea Bacau, dar accesul este greoi iar iarna este chiar periculos, am inteles ca a fost o mamica care si-a rupt piciorul.

  Este bine venit aceasta actiune, mai ales ca aveti parcare, accesul in sala se poate face cu liftul sau scarile rulante, sunt conditii optime pentru desfasurarea cursului.

  Multumim!

  1. Vă mulțumim pentru apreciere, facem tot ce ține de noi pentru a oferi un program de calitate părinților, viitorilor părinți și tutror celor ce intră în contact cu noul membru al familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *